2007-08-16

Nu har jag installerat och testat Silhoutten. Det var lite krångel i början men nu är vi kompisar : ) 

Jag har verkligen saknat olika typsnitt när jag gjort kort och att nu få tillgång till alla som finns i min bärbara. Det är ju rena paradiset så ikväll gjorde jag mitt första kort med text från Silhoutten (lägger ut det här när jag fotat det).

Har precis upptäckt vad mycket gratisfigurer man kan ladda ner, helt underbart och en del är helt lika de dice man köper.... detta är ju livsfarligt jag vill ju bara sitta och surfa hela natten. Vilken tur att det är fredag imorgon.

SovGott

2007-08-15

Min man är underbar, idag fyller jag år och jag fick en Silhouette!!!
Tack älskling!

2007-08-13

Idag började jag jobba så nu är man tillbaka i vardagen igen. Fick idag flera glädjande nyheter fast jag delar bara med mig av en hi, hii... Det ska startas en Scrap och Stämpel  förening i Karlstad. Gissa om jag ska dit..... jag längtar redan och det ska bli så spännande att träffa andra som är lika pysseltokiga som mig : )

Här kommer ett enkelt gratulationskort. Äntligen fick jag använding av ramstämpeln som jag köpte för evigheter sedan på Panduro. Ängel stämpeln inhandlade jag på mässan i Leksand och blomman kommer från Lilla pappers butiken.

image64

SCRAPVERKSTAN

Min kreativa vrå här i cyperspace.

RSS 2.0