2007-12-17

Julen närmar sig och här kommer några fler julkort. Nu är jag äntligen klar, men jag har inget foto på barnen att sätta i dem men det ordnar sig : )

image113

Ljusstämpeln kommer från senaste Magnolia klubbpaketet. Härligt papper från Maja Design. Text utskuren men Sillen.

image114
Alota stämpel färglagd med Promarkers, akvarell, 3D lack och Stickles samt Vit Castel penna.

image115
Knapp julgran. Hittade iden på en sida i USA som jag tyvärr inte kommer i håg. Text utskuren med Sillen med 3D lack på.

image116

Min älskade snögubbe från Personal Impressions. I en ring som jag skurit ut med Sillen.

image117
Hängel stämpel som inte är tänkt till julkort men med ett julhjärta från lilla pappersbutiken så tycker jag det blev ett glatt julkort. Har användt min uråldriga stämpel för texten från Reprint. Samt små snökulor, ska limma på några fler innan jag postar det.

image118

Samma stämpel från ovan.


image120

Denna ide är knyckt rakt av av Lilla pappersbutikens skyltex. Jag köpte två grankviststämplar där och var bara tvungen att prova : ) !!!Tackitack!!!

I helgen hade vi besök av min bror Johan, han hjälpte oss att sätta in den nya dubbeldörren mellan köket och det vinterbonade uterummet. Det var en hel dags jobb för Gubbarna med att såga hål i väggen tills den var på plats. Men det blev superbra köket kändes genast större och vi fick in så mycket mer ljus. Härligt i dessa mörka tider.

2007-12-10

I helgen har vi varit på Loka brunn med mitt jobb på julfest. Det är i stort sett en tradition på vårt jobb och hela familjen får följa med. Verkligen generöst av företaget.  Vi tillbringade lördagen i badhuset och på kvällen var det julbord och efter det umgänge i gillestugan. När vi vaknade på morgonen så var det lite snö på marken. Hur mysigt som helst och jag börjar nu få riktig julstämning - Härligt.

Här kommer några julkort som numera befinner sig i Linköping.

image111

Kortet är layout mässigt väldigt likt tidigare påskkort som jag gjort och här nedan  kommer en Magnolia tomte. Själva textstämpeln är faktiskt en av mina första stämplar. Kul att jag fortfarande använder den. Hittade även små frigolitsnö kulor som jag limmade på kortet.

image112

Hej svejs.

2007-12-06_3

Här kommer ett kort som jag gjort till min väns barn som fyllde 1 år.

image110

Jag målade motivet för 3 veckor sedan och jag visste inte riktigt hur jag skulle få ihop kortet då jag ville använda det nedersta pappret men så kikade jag in hos Ladydi och hittade ett kort som hon liftat från lillasara som jag nu liftat i min tur. Tack tjejer hoppas det går bra : )

Jag har gjort namnet Elsa med hjälpa av cardstock i Dymon och sedan färglade jag det med Promarker Pastel Pink som jag målat klänningen med. Skorna är målade med Promarker Satin.

Dax o krypa i säng !

2007-12-06_2

Förresten idag har jag registrerat en domän och skaffat webhotell. Tanken har grott länge och till slut kom jag till skott efter att vi diskuterade detta på VSSS-träffen. Eva nappade som tur är inte på mitt namnförslag så idag registrerade jag  www.scrapverkstan.se  och jag har STORA planer...

Kolla in den här resan då: http://www.scrapmap.com/sm_alaska_0508.html Nån som ska dit?

2007-12-06

Nämen titta här mitt filurkort är med i ett Galleriurval hos Scrappiz med kommentaren:

"Stiligt, rent och riktigt, riktigt snyggt!"Vad glad jag blev :)

Det behövde jag idag. Tycker lite synd om mig själv idag då mina problem med handleden är värre än värst, satt imorse med en oanvändbar vänser hand. Det värsta är att man vet att det inte finns någon hjälp först långt, långt framåt i tiden med tanke på alla köer i Svenska sjukvården, suck...

Ha en bra dag i blåsten.
2007-12-03

Nu är mina barns första små böcker klara. Måste säga att jag är jättenöjd och jag kommer helt klart göra flera och igår hittade jag de sista korten så nu ska jag börja med insidan.

image103

Här kommer en liten Adventsbyrå som jag gjort till min mamma och pappa och till min bror och hans sambo.
En låda får öppnas varje advent i väntan på tomten och innehållet passar till kaffet : )

image104

Och äntligen, jag har fått min första adventkalender med paket. Det är hur mysigt som helst och jag vill verkligen tacka Nimal som fixat detta i en Julkalender SWAP hos Annas scrapbooking. Detta resulterade i att  jag "knyckte" barnens kalender och gjorde den till min. Men de gick inte lottlösa för det för det får ju plats större paket i en strumpa : D
image106

SCRAPVERKSTAN

Min kreativa vrå här i cyperspace.

RSS 2.0