2007-12-10

I helgen har vi varit på Loka brunn med mitt jobb på julfest. Det är i stort sett en tradition på vårt jobb och hela familjen får följa med. Verkligen generöst av företaget.  Vi tillbringade lördagen i badhuset och på kvällen var det julbord och efter det umgänge i gillestugan. När vi vaknade på morgonen så var det lite snö på marken. Hur mysigt som helst och jag börjar nu få riktig julstämning - Härligt.

Här kommer några julkort som numera befinner sig i Linköping.

image111

Kortet är layout mässigt väldigt likt tidigare påskkort som jag gjort och här nedan  kommer en Magnolia tomte. Själva textstämpeln är faktiskt en av mina första stämplar. Kul att jag fortfarande använder den. Hittade även små frigolitsnö kulor som jag limmade på kortet.

image112

Hej svejs.


Kommentarer
Gerdie

Hej Malin,

Wonderful cards do you make! Hope to hear from you soon by e-mail!!

Bye!
Gerdie

2007-12-11 @ 11:21:52
Tesa

Härligt att komma ifrån ibland. Speciellt till ett så mysigt ställe som Loka. Blev lite full i skratt när jag såg dina frigolit snökulor. Det är nämligen så att mitt nya alfabet låg förpackat i en snöglob fylld med dessa kulor. Det tog mig himla lång tid att få fram alfabetet och ännu längre tid att bli av med alla kulor: De är ju så elektriska så att de bara flyger runt och finns i hela mitt hobbyrum *fniss* Förövrigt är det ännu några härliga kort.

2007-12-11 @ 13:02:52
URL: http://www.tesapysslar.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SCRAPVERKSTAN

Min kreativa vrå här i cyperspace.

RSS 2.0