2007-08-03

I helgen var vi i Danmark, Fredrikshavn och bodde på badhotellet i två nätter. Min son vann båtresan T/R på mammapappabarnmässan i våras och när min kusin skulle dit med sin familj så passade vi på att sammanstråla där en natt (ja, jag vet att jag sa att vi skulle vara hemma resten av semestern). Vi var mestadels på äventyrsbadet men hann även med att strosa runt på stan och se Skagen. Vi och barnen tyckte resan var toppen, men som alltid är det skönt att vara hemma då det är ett otroligt pass på barnen när man är ute och reser. Måste bara fråga, är det bara jag som inte fattar danska. Det slutade men att jag pratade engelska med dem så de inte skulle svara på danska. 

Bredbandet krånglar igen, det fungerade i en vecka och nu är det dött igen, suck? därav kommer jag inte åt mail eller min blogg så ofta vilket är mycket, MYCKET frusterande.  JAG BLIR TOKIG.

I helgen ska vi på kändisfest, min kusins gubbe fyller 40 år och har temat kändisfest. Det ska verkligen bli kul. Min man är anlitat som kändisfotograf Bingo Rimér och ska fotografera alla gäster då de kommer på röda mattan och då blev det ju passande att jag är hans fru Angelica. Så nu har jag inhandlat en blod peruk, vit t-shirt med texten Bingos fru, halsband, engångs tatueringar och lösögonfransar mm Det ska bli himla kul och se vad alla andra spökat ut sig till. 

Här kommer några kort som jag gjorde för ett tag sedan. 

Ha det gott    
image60

image61

image62

image63

Hemma igen!!!

Efter en tur till Dalarna, vänner i Stockholm, Eskilstuna Zoo samt en sväng till Karlskrona är vi äntligen hemma och här förblir vi resten av semestern. Vi kom hem från Karlskrona i natt där vi beökte min mans syster med familj. Vi var bland annat på Barnens gård som var helt suveränt och lagomt stort. Därefter åkte vi ut till deras sommarhus i skärgården. En pärla i havet, helt fantastisk men blåsigt...

Vi har haft stora problem med vårt bredband så nu får vi välja antingen fungerar telefonen eller internet, hur kul är det. Vi har alltid haft massa strul i vårt gamla hus, börjar fundera på om det är luftledningen till huset.... men vad vet jag.

Till er som undar hur det går med vinterträdgården eller som en del säger "pensionärskuvösen" så är den nu på plats. Vi hade fyra snickare här samtidigt i två dagar förra veckan som gjorde stomresningen och sedan kom aluminiumkillarna med glaspartierna. 

Nu återstår vårt jobb att lägga klinker i uterummet och pärlspontade väggar lite foder mm. Samt att lägga golvet på den stomresta altanen. Ska försöka att hitta färdiga kryssräcken på nätet nu när vi har internet igen. Någon som har några tips om vart man kan köpa det?

Lite produktiv har jag hunnit varit. Här kommer det några kort.

image58image59

Härligt med lite värme igen, idag har vi varit och badat och ikväll ska vi hem till vänner på grillat.

Ha det gott i solen!

SCRAPVERKSTAN

Min kreativa vrå här i cyperspace.

RSS 2.0