Jag ska till Mallis med GRY!

Imorse ringde telefonen. ? Hej det här är från Fortum, jag ser här att ni inte har betalat elräkningen!!! * Jag tänker = tyst länge * vi har väl Karlstad Energi, eller? Men stamtidigt var jag precis på väg att säga att då får ni prata med min man det är han som betalar räkningarna. Då sa hon det här är GRY osv? DU SKA MED TILL MALLIS! Wow häftigt. Fattar det inte riktigt fortfarande. Ska bli underbart med semester med ALLT betalt och ett helt plan fyllt med tjejer som inte känner varandra, vilken stämning.

Dagen till ära så får jag publicera ett kort : ) Hittade ett sådant här kort på nätet och jag var bara tvungen att knycka layouten totalt. Bytte i alla fall ut pappret och texten, alltid något.

image12

Mix Megapol

Har ni hört talas om GRY HAR ETT PLAN?  Jag är nominerad, tack Marie : )
Idag ringde de upp och ställde några frågor så hoppas att jag är ett steg närmare att få följa med till Mallis. För er som inte vet vad det handlar om kolla in http://www.mixmegapol.com/. De ställde lite luriga frågor såsom om jag har giltigt pass, om jag kan åka nästa torsdag, kan jag nås per telefon och om jag blir glad om jag blir utvald. GISSA OM...Håll tummarna på att jag får åka med : )

Surfade runt på lite scrapsidor och hittade underbara Filurstämplar på scrappiz. Det är Lindzi som har gjort korten och de är kanon. Längtar tills kortmakaren släpper dem : )

Här kommer ännu ett påskkort. Provade min nya påskris stämpel från kortmakaren.

image11

image18

Här kommer ett till, älskar dessa aliens : )

En lördagnatt på AKUTEN...

Lite mosig idag... min son har haft ont i magen under en längre period men inga andra sympton. Hela tiden har vi varit i kontakt med sjukvården. Men igår  fm sa de att om han får något mer sympton så skall vi direkt åka in med honom till akuten.  Så när vi kom hem från festen igår kväll så gick jag upp och kände på honom och han var jättevarm så det var bara att åka in men honom klockan 01:00, stackaren. Proverna visade inget men vi skall tillbaka till oropedakuten idag eller imorgon för han har ju ont och de vet ej än varför. Så jag och WIlhelm fick inte så mycket sömn inatt. Vi kom hem och isäng 05:30. Så nu ska vi äta lunch klockan 15:00.

Håller på att lägga ut mina kort i några gallerier på nätet så jag passar på att lägga ett här med.

image10

Äntligen...

Äntligen kom mina grejer från quickshops.se. Har inte hunnit prova dem men förhoppningsvis blir det under helgen. Har precis avslutat ett grattiskort som skall levereras imorgon, då är det FEST och vi har barnvakt : )
 

image9

I väntans tider...

Varje dag öppnar jag brevlådan och undrar om mitt paket från quickshops.se kommit. Men icke sa Nicke. Beställde ett Quickutz alfabet Metro och 2 dice. En med små blommor och en med legobitar. Beställde grejerna den 20 februari och nu är det mitten på mars. Fick en betalningspåminnelse via mail förra veckan trots att jag BETALAT hm...  om paketet inte ligger i brevlådan imorgon så får jag nog maila dem. Är det någon mer som har erfarenhet av att handla på quickshop? Har jag bara haft otur vid min första affär där ?  

Idag på lunchen så skulle jag köpa en present till Caroline 6 år. Turen gick förstås till Panduro var annars. Det blev tre stämplar och en pärlplatta. MEN man kan inte gå in i den affären utan att det slinker ner något i påsen till en själv. Denna gång blev det 3-D lack, blankt lack, fotohörn samt chipboard. Ja, jag vet att jag är TOKIG.

Här kommer mitt första Påskkort : )

image8

Nya stämplar!

Idag fick jag mina nya stämplar från Kortmakaren. Det blev en "Pippi" Långstrump, påskris, svampar och en noaks ark båt som blir perfekt att använda på barn och dopkort. Provade precis pippistämpeln, jättehärlig. Lägger ut kortet när det är klart.

Igår bokade jag tågbiljetter till scrapmässan i Göteborg i slutet på månaden. Risken är att det blir DYRT... men man lever bara en gång.

Dagens grattiskort

Idag blev det inget scrappat och snart är det House. Så jag lägger ut ett av mina tidigare kort som jag har svårt att ge bort : ) Det är det värsta med denna hobby, att man vill behålla de kort som blir BÄST (stämpeln är köpt hos pysselmyran och pappret hos Annas scrapbooking).

image5

Dagens scrapkort

Blev ett kort till min kollega Therese som fyller 30 år.

image6

Insidan:
image7

Välkommen till min nya blogg!

Ännu en blogg har kommit till världen. Bloggens mamma heter Malin och bor i Karlstad. Här tänkte jag lägga ut mina scrappade alster som förhoppningsvis kan ge lite inspiration till mina "Skräp kompisar" och även andra scrapptokiga medmänniskor.

SCRAPVERKSTAN

Min kreativa vrå här i cyperspace.

RSS 2.0