Här ska vi bo

image50

http://www.iberostar.com/EN/Sunny-Beach-hotels/Iberostar-Sunny-Beach-Resort_3_43.html

http://www.bulgariancoast.com/hotels/detail.asp?hid=392&rid=15

Vi drar till Bulgarien!

Idag bokade jag 4 flygstolar till bulgarien för ca 3000 sek : ) Jag vågade inte vänta längre för risken fanns ju att vi inte skulle få åka alls på torsdag (ojdå min man såg precis nu att resorna var slut med karlstad planet-vilken tur vi hade).  Sedan bokade jag själv boende på internet via bulgariacoast.com. Vi ska bo på ett hotell med halvpension i en familjelägenhet som är 4 stjärnigt. Ska bli lyxigt värre och det finns massa kul för killarna. Mest av allt längar jag efter att sitta på balkongen med en bra bok och ett glas vin. Samt att se killarna leka i barnpoolen.... mysigt värre : )

Här kommer ett kort med en guldmedalj till en kille som går ur nian men lite trevlig text inuti som ni inte får se : )

image48

image49

Jag såg ett liknande kort i Annas forum som Veronika P gjort. Jag blev så otroligt inspirerad så jag var bara tvungen att "lifta" iden. Tack Veronika. Detta kort är till en tjej som också går ur nian och ska imorgon med posten till min största kund Marie i Stockholm.
 
Hoppas ni får fint väder här hemma med... vi höres nästa fredag.

Morsdag

Morsdag närmar sig. Vi brukar inte fira något speciellt sedan jag själv blev mamma. Jag brukar själv uppmuntra barnen att rita en teckning till pappa på farsdag.  Det tycker jag räcker gott och väl. Jag köper inget för köpandets skull utan i såfall får det vara något spontant som man springer på när man ändå är ute och handlar. Jag var med i en utmaning hos Annas Scrapbooking där man skulle göra ett kort i orange och rosa(inga färger man brukar använda) och så här blev det och det ska min mamma få.

image46

Sommarkort

image45

Publicerad hos Kortifokus

Fick en trevlig överaskning idag när jag gjorde min dagliga runda till http://kortifokus.blogg.se  Helt plötsligt fick jag mitt kort rakt upp i ansiktet.... min första utmaning det var kul.

Nu har vi i alla fall gjort Astrid Lindgrens värld, killarna tyckte det var jättekul. Speciellt Villa villekulla och pippiteatern. Jag är verkligen imponerad över skådespelarna, de var kanon och barnen fick vara med i själva skådespelet.  Lite tråkigt var det med regnet första dagen men idag var det kanonväder. Det var alldeles lagom med folk och en perfekt utflyktshelg men det är alltid lika skönt och komma hem eller som Wilhelm snart 5 år sa: när man varit borta och kommer hem är det som om man blir överaskad för man har ju inte varit hemma och vet inte vad som hänt... (han syftade nog på alla leksaker)

image44

Verkar som om jag är inne i en svart och vit period.

Fido


image43
Fido är mitt första bidrag till en tävling som inte gick så bra : (   Jag fick inspiration från en annons och hundbenet är utdragbart då man skulle ha dold text med. Jag har användt mig av 5 olika Qk dice och svart och vit bazzil cardstock.

Imorgon bitti åker vi till Astrid Lindgrens värld och jag hoppas verkligen att vädret blir bättre. Trevlig helg.

Min första utmaning : )

Har skickat in mitt första bidrag till skissutmaning hos Kortifokus. För er som inte vet vad det är så utgår man från en skiss och sedan får man göra sin tolkning av den. Kortet kommer läggas ut här senare, sådana är reglerna när man är med i utmaningar och tävlingar.

Här kommer i alla fall ett Grattiskort till en liten kille.

image42

Några kort!!!

Börjar bli lite trött nu efter lunch tur att minstingen fortfarande sover middag. Jag var på afterwork igår och jag kom inte i säng först närmare två. Men det var det värt ... 

Här kommer mina tre senaste alster:

image38
Detta kort tycker jag blev bra, ett besällningskort till en sextonårig tjej.

image40
Ännu ett beställningskort som ska ända till Stockholm.

image41
Mera beställningskort...

Beställningar

Kul jag har fått beställningar på 9 kort. Känns kul men bara det inte är alltför bråttom : ) Tänker som så att jag måste finansiera min hobby på något sätt för jag kan ju inte bara köpa och köpa och köpa... sedan är det en liten utmaning att få göra kort till andra.

Igår gjorde vi något spontant vi bokade en resa till Astrid Lindgrens Värld. Det kom ett erbjudande med posten igår och jag kopplade upp mig på nätet och bokade och det kostade bara 1000:- för hela familjen i campingstuga och två dagars entre. Vi får sällskap med ett par vänner från Stockholm vilket gör det hela ännu roligare : )

Nej nu ska jag rusa till ortopeden, har lite problem med handleden : (

Ha en underbar dag och ta vara på er!

Studentkort

I helgen har jag lyckats göra 6 kort. Det var riktigt kul att kreativiteten börjar komma igång och jag börjar hitta min stil. I början ville jag prova så mycket olika grejer men nu känner jag att jag gillar det enkla, stilrena och roliga och gärna med och utan färger. Snart får jag börja plocka bort korten jag lagt ut i olika Gallerier som skapades under min försöksperiod. Gud vad tiden går fort. Jag har alltid gjort egna kort men på allvar började det i september då jag gick loss på Scrapbooking mässan som var i lilla saluhallen i Karlstad. Och vet ni vad... jag ska på mässa i juni i Leksand. Eftersom jag missade den i Göteborg då jag var på Mallis med Gry Forsell och gänget så känns det jättekul : ))

Här kommer tre studentkort

image35
100% lycka var det i alla fall för min del när jag tog studenten.

image36
Gillar verkligen den här enkla stilrena kortet. En magnet under studentlappen håller ihop kortets dörrar.


image37

Superenkelt kort, nästa gång ska jag lägga en fotomatta under.

(mamma tror du att dessa går att sälja?????)

Jag har gjort det...

För första gången har jag skickat in ett bidrag till en tävling. Känns helt tokigt, men vansinnigt kul.... håll tummarna.

Helgen har varit helt fantastisk. Den bästa på länge, det kändes verkligen att vi behövde långledigt tillsammans. Vi har pysslat och varit ute i trädgården. På valborg var vi hemma hos min kusin med familj på middag och vi gjorde en rejäl brasa i deras trädgård : )

SCRAPVERKSTAN

Min kreativa vrå här i cyperspace.

RSS 2.0