2007-10-30

Hej på er i höstrusket!  Usch, vad mörkt det blev ute. Hinner knappt hem efter jobbet innan det är bäcksvart. Vilken tur att vi har julen att se fram emot. Jag längtar redan efter glögg och pepparkakor. 

Här kommer ett busenkelt julkort, funderar på någon variant av denna till mina nära och kära. Jag är nämligen inte alls förtjust i att tillverka kort på löpande band och de julkort jag visar här i bloggen är unika och förbeställda. 

Bakgrunden på julgranspappret har jag gjort själv. Jag har använt mig av mina små älskade julgransstämplar från Alota. Först stämplade jag med grön versacolor och därefter en brunröd. Jag hade ingen liten rund liten stämpel till kulorna så jag tog en penna där det satt ett suddgummi på toppen å det blev ju kanon.

image94
 
Jag fryser och har lite konstiga känningar i halsen - MEN jag ska inte bli sjuk - VÄGRAR.
Så nu blir det en kopp the i soffan. 

Förresten kom på att jag måste ju berätta om mässan i helgen. Det var rena rama paradiset och massa trevliga människor. Köpte band, många stämplar och mycket papper. Fick bland annat med mig mina första hänglar stämplar,  den nya draken och pepparkaksfigurerna. Men jag ångrar grymt att jag inte köpte grisen. Suck, någon som vill byta mot två pepparkaksfigurer? Köpte även två bubbar och Magnolias bänk, skylt och staket så nu får jag hålla mig långt borta från alla scrapbooking affärer. I alla fall i några veckor : )


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SCRAPVERKSTAN

Min kreativa vrå här i cyperspace.

RSS 2.0