2007-09-24

Idag är jag hemma för vård av barn. Min son hade magsjuka igår så vi är hemma ett dygn innan han kan gå på dagis igen. Så det har blivit en hel del surfande på scrapsidor mm och helt plötsligt hade jag beställt julstämplar från USA. Jag har nämligen fallit för Alota stamps Christmas tree och den med pepparkaksgubben också blev det förståss några till : )

Julen närmar sig och jag anmälde mig även till min första julklappskalener swap (hm.. min första SWAP överhuvudtaget) så att jag får ett paket varje dag fram till julafton. Hur kul som helst, så nu är det inte bara mina barn som får öppna paket. Ni som vill vara med surfa genast in och  anmäl er i Annas scrapbooking forum.

Pysslandet har inte varit på topp den senaste veckorna. Har mest legat i soffan på kvällarna och latat mig.

I helgen hade vi Stockholmsbesök, vi hade det urtrevligt. Vi var på Mariebergsskogen och sedan tog papporna killarna till Muse'et så att vi mammor kunde sitta i vårt uterum och njuta av massor av choklad och nyinköpta tidningar. Hur underbart som helst. VILKA FANTASTISKA PAPPOR VÅRA BARN HAR ELLER HUR MARIE.

Ha det bra och MåGOTT

2007-09-01

Tjoho, äntligen helg! Idag har jag målat 6 källarfönster, som tur var gjorde jag det innan det började regna ibland ska man ha lite tur.
Jag har inte uppdaterat min blogg på ett tag då det varit fullt upp med annat på kvällarna. Bland annat har jag varit på Värmlands scrap och stämpelsällskap och det är urtrevligt att träffa likasinnade så får man nya tips och ideér.  Sedan var jag bara tvungen att ta en tur till nyöppande IKEA.  Äntligen, jag har längtat.  
Ikväll när jag gick igenom digitalbilderna så hittade jag kort som jag glömt att jag gjort men nu lägger jag ut dem här tillsammans med några nya. Hoppas det blir bättre väder imorgon å vem vet kanske blir det en tur till Lillerudagarna.


image82
Ett kort till min kollega som fått barn. Inspiration av färger och papper fick jag från min kusin och det fina kort hon gjorde till mig när jag fyllde år.  Det visade sig nämligen att jag hade samma papper i mina gömmor, som jag inte använt (sådant får jag ångest och av att jag nästan har 200 stämplar och då har jag inte räknas alfabeten, HJÄLP).

image83

Detta kort har jag gjort till en vän som är så snäll. Ett stort tack för allt!!!

image69
Jag tror jag är inne i en cirkel/blom period. Jag gillar verkligen dessa två färgerna tillsammans.

image86
Älskar stämpeln Otto. Jag har haft raringen i mina gömmor i ett par månader och till slut kom den till användning till min sons kalasinbjudan, det fick bli hyfsat enkla kort för jag tycker inte det är kul att göra kort på löpande band.

image71
Ett kort som vi gav till min kusins man som fyllde 40 år, som du ser på kortet så förstår du att han är TRAVTOKIG.

image72
Detta kort fick våra vänner i Stockholm när vi var där tidigt i sommras. Vi hade en underbar helg och på vägen hem åkte vi tillsammans förbi Eskilstuna Zoo. Jag känner att jag blir mer och mer förtjust i magnolias stämplar.

image73

Detta kort har en vän beställt som skall på namngivningfest. Man öppnar kortet vid hjärtat då det sitter en magnet bakom det (Till beställaren: Ska jag posta det nu eller ska vi ta det tillsammans med kort nr 2?).

SCRAPVERKSTAN

Min kreativa vrå här i cyperspace.

RSS 2.0