2008-02-27

Här kommer ett gammalt kort som jag inte visat här. Det är ett svart/vitt kort till en flyttfågel : )

image154

Fågeln är utskuren med min silhouette sedan har jag tagit 3D lack på den. Själva stommen är gjort av OH-film.

Idag är jag hemma och vabbar då minstingen har feber och är förkyld. Själv är jag supertrött då han vaknade var 45:e minut hela natten... suck så idag är mamma trött....

Ha det gott

2008-02-24

Jag har provat en urkul teknik som jag kallar "dutt-tekniken". Inspriation till dessa kort kommer från  Dawn som gör egna HowToDo-filmer.  Man använder stämpeldynor, en fingerdutt och rivet papper.

image149
Stämplarna kommer från Lilla pappersbutiken.

image150
Fjärilsstämplar från Magnolia, Grattis lånad från Therese, tack!

image151


image152
Fåglar från Bellis, text stämpel från Lilla papperbutiken. Kvist från Easer.

image153
Fjärilar från Peterlina och text från Penny Black.

Det var hur enkelt som helst och effekten blir så himla bra med en stämplad bakgrund.

Idag var jag och storkillen på pysselträff med barn hos VSSS. Han hade verkligen sett fram emot det och pratat jättemycket om det innan... och hela vägen hem pratade han om hur kul det hade varit. Tror ni att hans mamma har gjort honom pysseltokig? Närå, det var nog allt gott fika som Andrea ordnat och alla roliga barn som var där och busade och han längtar redan till nästa gång ; )

Ha en bra jobbvecka : )

2008-02-22

Grattis Andrea!

image147
Hipp, hipp, hurra på din stora dag!

Lite pinsamt, men jag har liftat detta kort men jag kommer inte ihåg av vem (någon i USA). Om det är någon som vet så lämna gärna en kommentar.

image148

Jag gillar detta kort jättemycket. Här har jag använt srapföreningens Cuttlebug djur för första gången.

Jag vet att några väntar på videolänken till de senaste dutt-korten jag gjort på VSSS-träffen. Den kommer...

Trevlig helg 

2008-02-09

Jag har provat att göra ett Criss Cross Card. Beskrivningen hittade jag här. Känns som ett lite lyxigare kort som jag kommer att göra igen.

image145

Jag kom precis på att jag gillar kort med sådant som flyger - fjärilar, fåglar och trollsländor... och detta färgstarka kort är just nu en favorit som jag har svårt att skiljas ifrån. Jag har skurit ut fjärilen med Sillen och  haft på 3D lack också hittade jag fem gamla svarta knappar.

image146

Trevlig helg på Er!

2008-02-04

Märkte du att jag bytt namn på min blogg till Scrapverkstan.

Eftersom domänen www.scrapverkstan.se varit registrerad på mig i över tre månader nu, så är det kanske dax att ta tag i saker och ting. Än finns inget där.... men förhoppningsvis framöver. Ni vet hur det är tiden räcker inte riktigt till och fast jag jobbar som webprogrammerare så har man inte örk... skomakarens barn ni vet...
Men planer finns det och de varierar med tiden.... så vi får se vad det blir... 

Jag har mycket halvfärdigt just nu men här kommer iaf en bok som jag inte visat här. Samma tema som för storebror Wilhelm. - Gustaf växer,  en samlingsbok för alla dagis och skolkort. Gustaf älskar bilar och detta är hans favoritstämpel som han ofta lånar av sin mamma.

En sådan bok skulle jag själv ha velat ha på en hylla i mitt rum.

image144

Jag har fem nya kort på gång så kika in när helgen närmar sig så får vi se....

Förresten har äntligen kommit igång med RSS. Jag fick dock gå över til Firefox för att få igång det. Det var busenkelt (så här i efterhand) bara att skaffa ett konto hos google och där finns google reader. Sedan är det bara att tuta och köra.  Redan efter en vecka bevakar jag över 60 bloggar, oJ..oj, oj vart ska det sluta.  Måste säga att det är tur att folk i denna branch inte uppdaterar sina bloggar varje dag så det blir ganska lagom läsning än så länge.
Tro det eller ej men än så länge sparar jag tid mha detta för ofta har jag varit inne på bloggar som inte uppdaterats på flera veckor.

Nattinatt

SCRAPVERKSTAN

Min kreativa vrå här i cyperspace.

RSS 2.0