Semester

Vilket härligt väder vi har, sommar, sommar sommar... När det är sådan här värme är det bara bad som gäller. I början på veckan lånade vi mina föräldrars villavagn i Segerstad. Där vi badade och njöt. Vi gjorde en utflykt till Segerstad skärgård och Hamnholmarna. Det kan jag rekommendera. De har byggt 500 meter bryggor rakt ut i skärgården. Först får man gå en bit på en vandringsled och sedan börjar bryggorna lagom när ungarna börjar tröttna. Men där får de ny energi och de tycker det är så spännande. Igår var vi på Örsholmen och idag på Parkbadet. Men vilken värme vi har tur att vi installerade frikyla förra sommaren så temperaturen inomhus är ljuvlig och min man slipper flytta ner i källaren : )

Vi har hunnit med en hel del på semestern. Vi har varit i Holland på bröllop i Stockholm på 40-års fest och snart åker vi till Bovallstrand till ett par vänner som hyrt hus där. De är så snälla som bjuder ner oss ett par dagar (TackiTack).

Allt börjar bli bra här hemma i köket. Golvet lackades i början på veckan. Det saknas lite delar som kommer på tisdag så förhoppningsvis kommer snickaren till veckan. Men köket fungerar, yippie vilken lyx med rinnande vatten i köket. Induktionsspis är ju kanon. Vattnet kokar på nolltid och om det kokar över så piper det och plattan stängs av automatisk. Idag provade jag ungnen för första gången och jag var så förvånad för den kom upp i rätt temperatur så himla fort bara trevliga överaskningar. Och den bästa överaskningen kom Electrolux Home med idag. Vi får köpa en stor kyl och frys till priset 9000:- (Ord pris ligger på närmare 18000:- fast nu har de rea 15 000:-). Det är som ett plåster på såren för att det hela dragit ut på tiden. Gissa om vi blev glada idag. Så nu känns allt mycket bättre.

Vi har börjat flytta in i skåpen och vi tar ett par kartonger per dag och det känns underbart. Nu har vi bänkytan som vi tidigare saknade. Om ett par veckor har vi kanske inspiration till att komma ut och beställa tapet. Men det är ingen brådska för vi har SEMESTER.

Sommarkramar
//Malin

SCRAPVERKSTAN

Min kreativa vrå här i cyperspace.

RSS 2.0