Rosor

För någon vecka sedan hittade jag denna härliga dekoration hos crafterchockBilden inspirerade mig genast till att göra detta kort till Tesa som fyllde år.

Jag gillar kortet jättemycket så idag på vsss-träffen så började jag göra flera.

Nu är det kvällen.

Kram Malin

God jul

Allt för sällan kommer symaskinen fram, måste försöka använda den mer för jag tycker ett kort ser så mycket mer arbetat ut.I helgen fyllde min mor år och hon fick två tavlor som jag gjort. Jag blev himla nöjd med dem och snart kommer en bild.

Hejsvejs!

Dragspelskort

För några veckor sedan gjorde jag mitt första Stair step folder card och så här blev det.
Kortet är till en vän som fick barn två dagar innan mig. De har hund därav hundstämpeln : )
Återigen har jag använt kulör papper från forma hantverk.

Ha en bra dag, kul att ni tittar in här.
//MalinZ

Scrap-lings

Min son ska på kalas och då är det bra med dessa små enkla Scrap-lings kort. Iden hittade jag här hos Hero Arts. Jag utökade dock storleken lite till 4,2 * 11,4 cm.Återigen papper kulör från Forma hantverk. Snart måste jag beställa nya papper därifrån, de börjar ta slut och jag tycker de är så användbara.

Kram MalinZ

Fars dag

Här kommer ett kort till min far.Trevlig söndag : )

Elsa växer

I denna lilla bok skall Elsas dagis/skolfoton hamna. En kul ide som jag tidigare gjort till mina söner och nu var det en vän som ville ha en bok till sin dotter. Tror jag kommer göra en exakt likadan till min lilla Elin.Pappret är kulör från forma hantverk. Svart vita brads från Panduro. Metallhjärtat i snöret köpte jag i Paris.

Trevlig helg
Kram MalinZ

Clear Card

Här kommer ett Clear card. Jag tycker dessa kort är otroligt roliga att göra.Idag har jag även gjort mitt första julkort.På  båda korten har jag använt Cuttlebugs torr embossing folder. Dessa är mina nya favoriter och jag är lycklig ägare till fyra stycken. God jul stämplen är från prickiform och det fina snöflinge pappret är från Julefryd (finns hos Pappersarken).

Tur att Elin sover så mycket på dagarna så än så länge finns det mycket tid till PYSSEL.

Kram på er.

//MalinZ


Julen närmar sig...

SCRAPVERKSTAN

Min kreativa vrå här i cyperspace.

RSS 2.0