Julstrumpa

Denna var väl hur söt som helst. Jag är helt kär i den...


Foto: Marha Stewart

Ensam hemma

I helgen har jag varit helt ensam hemma. Grabbarna åkte till Karlskrona i fredags fm till min mans syster som fyllde 40 år. Jag kände att det blir lite för mycket för min stora mage med 12 timmars bilresa på en och samma helg så jag stannade hemma och jag har verkligen NJUTIT. Har hunnit med att se två filmer, surfat, pysslat, plockat fram alla bebis kläder, lagat kläder och så har jag shoppat denna matta.Det är inte mitt kök : ( var lite roligt nu när jag surfade runt för att hitta en bild på mattan för det är ganska likt vårt nya kök, samma golv, bänkskiva och vita luckor... Fast jag har den vita sidan på mattan upp.

Nu sitter jag och väntar på att killarna ska komma hem om ca en halvtimma (kl 20:30) och medans jag väntar så skall jag se Ensam mamma söker och mumsa på mitt nya favoritgodis.Mumsfillibabba

Julkalender

Hittade denna kalender hos confessionsofaribbonaddict.blogspot.com (beskrivning finns även hos splitcoasstampers). En sådan borde man ju kunna göra av IKEAS magnettavla och deras kryddmagnetburkar.


 
En sån ska man kanske göra : )

Liten ask

Här kommer sista alstret från förra helgens kreativitet. En liten ask som jag tänkte köpa något gott att lägga i.Hälsningar MalinZ

Bebis body

I helgen som gick gjorde jag jättemånga kort. Allt bara flöt på och här är ännu ett av dem.
En söt liten blå body till en nyfödd pojke. Visst blev det gulligt.Nu har jag bara ett kort kvar att visa efter helgens produktivitet men den kommer en annan dag.

Äntligen börjar det närma sig operation av min handled. Igår var jag ända till Örebro och handkirurgiska mottagningen. Där fick jag träffa två läkare och de kom fram till att innan operation vill de ha en magnetröntgen så jag kommer få en kallelse inom två månader. De trodde också att det kunde handla om ett underliggande Ganglion men de ville vara 100% säkra på att det är det samt storlek och placering innan de sätter kniven i. De sa också att jag får räkna med att ha en obrukbar handled i tre veckor efter operation. Lär bli lite bökigt med amning och allt : ) men jag blir väl sjukskriven så min man kan vara föräldraledig. Det löser sig huvudsaken är att jag får HJÄLP efter så många års väntan.

Hej svejs!

Barockram

I helgen gjorde jag detta kort med en barock ram som jag skurit ut med min Silhouette. Soffan och texten är rub-ons från Elsie. Biljetten till höger går att dra ut.Jag har fått två förfrågningar om vart jag hittat mallen till mina Criss-Cross-Card. Ni finner den här hos Splitcoaststampers.

Godkväll : )

Doodle Factory

Snälla Elin lånade ut sina Doodle Factory stämplar så nu har jag äntligen gjort mitt första kort med dessa godingar.Det blev ett färgglatt kort och för  första gången fick jag använda min regnbågs dice. Den gula ramen har jag skurit ut mha min Silhouette.

Var lite sugen på att ligga i soffan och slappa framför TV:n men det är ju inget bra alls idag, suck. Får väl surfa runt lite mer istället.

Kul att ni tittar in här i min lilla vrå : )

//MalinZ

Tavlor

I fredags fick jag paket med pyssel som jag beställt från Forma Hantverk. Jag kunde inte motstå deras nya papper Kulör och direkt när jag såg dem så visste jag vad jag skulle göra.Äntligen en 3D fjärilstavla. När jag och min man var på Gotland på ett konstgalleri för över 7-8 år sedan så ville jag nämligen köpa en liknande. Det var en konstnär från USA (vet tyvärr inte vad han heter) som gjort en sådan fast fjärilarna var fler och gjorda av fina utländska sedlar. Vi var där flera gånger och tittade och vi surfade runt på nätet och letade och hittade info om konsnären men det var väl priset på över ett par tusen som till slut gjorde att vi inte köpte den. Men nu när man börjat med denna hobby så kan man ju göra egna : ) Kommer i framtiden att göra en modell större när jag hittat en passande ram.


SovGott!

Halloween

Tesa gjorde härliga Halloween godispåsar till sina barn, så när hon hade med mallen till förra VSSS-träffen så var jag bara tvungen att vare en härmapa : )Äntligen fick jag mina egendesignade stämplar med barnens namn monterade. Jag fäste namnskylten på ett sugrör så det blir väl både godis och läsk på Halloween.

Fick en del inlägg och bebis : ) Det är nästan 7 veckor kvar men jag har haft otroliga förvärkar vissa dagar. Vilket gjort att jag varit riktigt orolig. Sedan har jag hört talas om många som fått barn för tidigt så jag börjar väl mentalt ställa in mig på att det kan komma tidigare än beräknat. Sist så kom ju min yngste son på 1 april som han var beräknad till så vem vet...

De kommande två veckorna som kommer är relativt fullbokade och hur bra är det med bebbe i magen och förvärkar... Men det är sådant som jag inte kan strunta i och oturligt nog kommer allt på samma gång med föräldramöte både i skola och dagis. Besök hos barnmorska, ska  även åka en tur ända till Örebro för att träffa en handledsspecialist efter över två års väntan. Då får vi se om det är en Cysta eller ett Ganglion och hur vi går vidare. Men som vanligt när man får en läkartid så har man inte så stora problem utan man känner sig hyfsat ok.

Njut av livet

//MalinZ

Criss Cross Card

Här kommer mina 3 Criss Cross Card som jag påbörjade förra gången jag var på VSSS-träffen. (De är inte riktigt klara utan väntar på lite text när jag vet vem som skall få dem)Dagens fundering: Bebis kan nog komma när som helst !!! Kanske dax att packa väskan.

Kram MalinZ

Stående PopUp kort

Nappade på Splitcoaststampers stående PopUp kort. Så här blev mitt försök.Stämpeln Skogstjärnan som är Värmlands landskapsblomma har min kusin Eva-Lena gjort. Jag tycker den är så enkel och fin och är du intresserad så maila via hennes hemsida.
Sedan har jag varit i min sons kapsylsamling och knyckt några kapsyler som jag gjort om till dekorationer mha papper och 3D lack. Till min stora lycka så upptäckte jag även att det går att stansa ut i IKEAS panelgardiner. Jag fick nämligen lite spillbitar över från uterummet. Det är den vita cirkeln som är utstansad med min QK tång sedan är den vikt överst på kortet.Så här ser kortet ut när det är stängt.

Nästa gång kommer 3 CrissCrossCard.

Må gott där ute.

Monster stickers

Dessa monsterstickers hittade jag på ICA MAXI för över en månad sedan. Jag gillar dem skarpt och det var dessa coola stickers som fick igång mig till att börja skapa igen : )

Här kommer ett enkelt kort som jag gjorde i våras som jag inte tror jag visat förut.Tyckte den passade in nu när jag lägger ut lite monster kort.


Det är Dr Ninas underbara stämpel.

ps. Jag har fått klartecken på kökstapeten från Sandbergs, Yippie. Nu skall det mätas och beställas så kanske det kommer upp tapeter till helgen ds.

Trevlig kväll.

SCRAPVERKSTAN

Min kreativa vrå här i cyperspace.

RSS 2.0