Kolla Film

Nu kommer mer propaganda för vad vår mat innehåller.

Här finns en debatt som sändes i TV igår och som handlar om:

Vad är det vi äter - och köper vi den mat vi tror oss köpa? Hur är det med äkta råvaror och tillsatser i matbutiken?

http://svtplay.se/v/1445202/storforum/storforum_maten

Här hemma är det fullt upp med planering för lilla Elins dop som vi ska ha i Acksjöns kapell i helgen. Lite kort har jag också gjort och jag ska försöka få ut dem inom kort.

Kram
//Malin

Notes

För någon vecka sedan trillade jag in här och blev inspirerad till små noteringsblock ala tändsticksformat .Den som är högst upp till vänser är gjord i clear plast med ordet Glömsk som kommer från en ask kylskåpspoesi. Asken ligger numera ständigt framme då jag har utmanat min son på 6 år att han får en överaskning om han läst och satt upp alla 360 ord på kylskåpet. Gissa om han kämpar på : )Massa små mininotes block. Jag är nämligen en listornas, LISTA.  Jag gillar att skriva listor och bocka av det jag är klar med och nu kommer jag inte ha några problem att hitta Ikea listan när jag skall åka och shoppa.

Full rulle annars, idag var jag till frissan och fick äntligen lite slingor o färg i håret. Photoshop kursen (Digital bildbehandling 7,5 p på distans) har sakta dragit igång. Mestadels introduktion än så länge och lilla Elin gillar att sitta och titta på Mattias som är kursledare. Det är ju kanon om hon kan sitta med när jag tittar på föreläsningen på datorn så kan jag labba när hon sover : )

Ha dä gött!
Malin

SCRAPVERKSTAN

Min kreativa vrå här i cyperspace.

RSS 2.0