Dr Nina

Hej gott folk!

Måste berätta att jag i söndags träffade DrNina för att få min vinst. Vi hade gjort upp att vi skulle träffas på Panduro var annars : )

Innan var jag lite nervös, men det släppte på en gång för hon var ju en "görgo" tjej. Åh vilket paket jag fick. Massa kul grejjer bla en Fiskars Scalloped  border punch, en stämpel, måttbandstejp, tyll, punchinella, blommor, små superbra dekorationslappar och tags. Så fick jag även de läckra små månadsbladen hon använder på sina kort. Med andra ord grymt bra grejjer och så generöst. Jag blev så himla glad för allt. ETT STORT TACK SNÄLLA, NINA!!!(Lånad bild från Nina, hoppas det är ok)

Så blev jag även lycklig ägare till detta urläckra kort som Nina gjort. Stämpeln är hennes senaste från Octoberstamps.

Hoppas ni har det lite lugnare än i vårt gröna hus. Min son på 3,5 år skadade nämligen armen på Ikeas småland i lördags. Vi åkte in till akuten och de undersökte honom och röntgade armen men kunde inte se någon skada. Så vi trodde att då är det nog en stukning som går över. Men han använde inte armen alls på tre dagar. Då kände jag att nej nu åker jag in till akuten igen. Det var tur det för de konstaterade att underarmen var ur led vid armbågen. Stackars liten, i tre dagar har han gått så. Sjuksköterskan var också väldigt förvånad över att inte läkaren upptäckte detta i Lördags då det är en vanlig åkomma på barn mellan 3-5 år som blivit dragna i armen. Men nu är han i alla fall äntligen bra och han använder armen som vanligt igen. Stackars plutten.

Nu är det under två timmar kvar tills pysslet börjar på Värmland scrap- och stämpelsällskap. Hm... frågan är om jag hinner göra mig i ordning, laga mat, äta mat och underhålla tre kids samtidigt som jag skall packa pysselgrejjerna. Hm... tveksamt.

Kramar till er alla som tittar in här.

//MalinZ


Kommentarer
Tesa

Det var inget dåligt paket du fick av Nina. Mycket generöst. Saknade dig och pluttan igår. Utmaningen hade passat dig tror jag. Vi fick skapa med tyg.

Ha det bra!! Kram

2009-01-22 @ 11:26:47
URL: http://tesapysslar.blogg.se/
Nina

Åh, vad roligt att du blev så glad över grejerna, Malin!! Det var så mysigt att träffa dig, så jag blev helt sugen på att åka hem till Karlstad igen bara för att ha en pysselhelg med dig och töserna :)Apropå det vi pratade om när vi sågs - kolla in:

<a href="http://papermaze.blogspot.com/2009/01/nu-sker-vi.html">Papermaze</a> Kanske vore något för dig?Å tips om lite utmaningar:

<a href="http://sketchandstashchallenge.blogspot.com">Sketch n stash challenge blog</a>

<a href="http://daringcardmakers.blogspot.com">Daring Cardmakers</a>

<a href="http://craftstamper.blogspot.com/2009/01/sketch-challenge.html">Craftstamper sketch challenge</a>

<a href="http://www.karlssonsscrapperi.blogspot.com">Karlssons scrapperi</a>

<a href="http://scrapaddicted.blogg.se/2009/january/bloggutmaning-januari-manad.html">Scrapaddicteds januariutmaning</a>

<a href="http://www.magdasscrapbooking.se/?p=981">Magdas skissutmaning</a>

Hoppas länkarna funkar! Så, nu borde du kunna hitta något som inspirerar - våga tävla! Hoppas att lilla Elin och dina andra två låter dig få lite pysseltid ;)Stackars lillkillen...vad pinsamt att läkarna missade det! Det är som sagt jättevanligt att armbågen går ur led sådär på små barn - och det är helt magiskt när man som läkare sätter den på plats igen med ett litet "klick"..först brukar det komma ett vrål från barnet, men snart därefter börjar barnet använda armen som vanligt. Det är sånt som gör mitt jobb roligt!! ;)KRAM!2009-01-22 @ 13:33:28
URL: http://krumelurkonst.blogspot.com
Nina

Attans! Mitt snygga HTML-länkande funkade visst inte på blogg.se...sorry! Du får la copy-paste'a lite istället då.. :P

2009-01-22 @ 13:34:53
URL: http://krumelurkonst.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SCRAPVERKSTAN

Min kreativa vrå här i cyperspace.

RSS 2.0