Parasoll eller paraply

Från början tänkte jag göra ett paraply kort men ju mer jag tittar på det så liknar det ett parasoll. Hm...vad tycker du?
Jag håller i alla fall tummarna på att vi slipper använda paraplyet till midsommar.  Jag kollar alltid in väderprognosen hos  www.yr.no och just nu ser det faktiskt ganska lovande ut : )

Trevlig midsommar!

Kram Malin

Im back

Hej svejs,

Är det fortfarande någon som kikar in här? Det var ju länge sedan jag skrev något.

Ja, vad sysslar jag med då nuförtiden. Dagarna bara rinner iväg då det är fullt upp med tre barn och alla aktiviteter. Vi har i alla fall varit på Legoland och nyöppnande Lalandia Billund i 7 nätter. Helt suveränt och det var mitt första besök till Legoland och vi kommer helt klart att åka tillbaka. Rekommenderar verkligen att åka dit på försäsong då det inte var några köer alls. Barnen åkte karusellen och sedan var det bara att springa ur och in och åka direkt igen. Vi bodde i en suveränt fin lyxstuga på 117 m2 med jazzucci och bastu och vi hade fri tillgång till Lalandia bandland och lekland så ungarna var i extas hela veckan. Helt klart en lyckad semester.

Här kommer ett grattis kort som jag gjort till en vän.Kolla in tyget i botten. Visst matchar kortet och tyget  varandra bra. Det är mina blivande köksgardiner.

Trevlig sommar om vi inte hörs eller ses!

Kram Malin Z

SCRAPVERKSTAN

Min kreativa vrå här i cyperspace.

RSS 2.0