Sidestep folder

Förra VSSS träffen var det loppis och då fyndade jag detta gröna papper. Min plan var att göra ett Sidestep fold card som jag sett hos Ulrika. Men jag hade glömt måtten hemma så det blev som det blev...


Jag är så himla nöjd med mina blommor. Jag älskar ståltråd och iden med band på nedre blomman har jag fått från en amerikansk blogg för någon månad sedan (någon som vet vems så lämna gärna en kommentar).

Till bokstäverna 40 år har jag använt ett av mina nya alfabet Mary Jane Grand.

Tack för titten!
Kram Malin

Dalahäst

Jag älskar dalahästar. Jag har åtta stycken, i färgerna klassiskt röd, blå, vit och svart.
Här har jag ritat av en häst på ett papper som blev min mall.Tack snälla Lena på Pappersarken för lånet av stämplarna.

I helgen har jag varit på Selma SPA. Tänk er två luncher, en middag och frukost utan barn. Äta i lugn och ro det är man inte bortskämd med som tre barns mamma.

Kram Malin Z

Höstkort med löv

Detta kort var otroligt kul att göra. Det började med att jag hittade ett fint löv på en promenad. Jag tog hem det och klurade på vad jag skulle göra med det. Under tiden låg lövet och väntade och torkade sådär lagom i ungefär fem dagar. Då poppade iden upp om att prova att lacka lövet med vattenbaserad lack. Och så här blev det:

Jag är riktigt nöjd och detta kallar jag återvinning!!!

Ett gammalt mynt som jag fått av mor och far. Ett gammalt frimärke. Texten är stämplad på en boksida ur en gammal engelsk svensk ordbok och kartongen lämnade rörmokaren kvar då han moterade vårt nya element i köket.

Jag gav kortet till min kusin som också är kortmakare. Hon blev jätteglad över kortet och hon har lovat att rapportera hur lövet håller sig. I skrivandets stund är det tio dagar gammalt och det ser fortfarande bra ut. Ska bli spännande att se.

Förresten släng inte gamla tidningar, böcker, brev, knappar, mynt, snören, band, tapetbitar, askar, lådor, tyger, frimärken, kartor, kaffeskedar, sjökort osv

JAG BLIR JÄTTEGLAD OM NI VILL SKÄNKA DEM TILL MIG!!!

Kika nu in till INKIDO där finns det bloggcandy för att fira CARDMAKING DAY!!!

Hösthälsningar
Malin Z

SCRAPVERKSTAN

Min kreativa vrå här i cyperspace.

RSS 2.0