Höstkort med löv

Detta kort var otroligt kul att göra. Det började med att jag hittade ett fint löv på en promenad. Jag tog hem det och klurade på vad jag skulle göra med det. Under tiden låg lövet och väntade och torkade sådär lagom i ungefär fem dagar. Då poppade iden upp om att prova att lacka lövet med vattenbaserad lack. Och så här blev det:

Jag är riktigt nöjd och detta kallar jag återvinning!!!

Ett gammalt mynt som jag fått av mor och far. Ett gammalt frimärke. Texten är stämplad på en boksida ur en gammal engelsk svensk ordbok och kartongen lämnade rörmokaren kvar då han moterade vårt nya element i köket.

Jag gav kortet till min kusin som också är kortmakare. Hon blev jätteglad över kortet och hon har lovat att rapportera hur lövet håller sig. I skrivandets stund är det tio dagar gammalt och det ser fortfarande bra ut. Ska bli spännande att se.

Förresten släng inte gamla tidningar, böcker, brev, knappar, mynt, snören, band, tapetbitar, askar, lådor, tyger, frimärken, kartor, kaffeskedar, sjökort osv

JAG BLIR JÄTTEGLAD OM NI VILL SKÄNKA DEM TILL MIG!!!

Kika nu in till INKIDO där finns det bloggcandy för att fira CARDMAKING DAY!!!

Hösthälsningar
Malin Z


Kommentarer
ulrika_m

Hej Malin coh tack för igår! Vilket superläckert kort, gillar verkligen lövet. Och visst är det coolt att idka återvinning på det där sättet! I like.

2009-10-01 @ 18:42:57
URL: http://ulrikascreativecorner.blogspot.com
Marie wisén

Hej hej!!!Detta var ett RIKTIGT kort i tiden!!!! Toppen fint ;);) ;)Tack för igår!Kram Marie

2009-10-01 @ 23:04:35
URL: http://mariemarie1975.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SCRAPVERKSTAN

Min kreativa vrå här i cyperspace.

RSS 2.0