Godislåda Halloween

Hittade en tutorial på denna kista som Janine Tinklenberg gjort och du finner den här.

Så här blev min enkla variant av godiskistan som mina killar ska få fylld med godis på Halloween.


Busenkelt med Biltemas dubbelhäftande tejp och Magic dust.

Kram Malin

Pocket Card - Bloggparty

Förra VSSS träffen tipsade jag om Mel Stampz underbara blogg. Vid ett av mina besök i hennes blogg inspirerades jag till att göra detta kort som jag även visade upp på träffen. Men jag jag utgick även från skissen Tette gjort i bloggpartyt när jag fösökte hitta inspiration till detta kort.Det är ett pocketcard där man drar ut själva kortet. I mitten är det vellum. Sedan har jag använt vanlig hederlig ståltråd till hjärtat. Själva blomman sitter på 3D kuddar och har glitter på sig som var ett av kraven i Tettes utmaning. Det är även glitter på själva ovalen med datum.

Jag tipsade även om en rolig liten godislåda till Halloween. Bilder kommer snart!!!

Blir glad om ni lämnar en liten kommentar!!!

Kram Malin

Cardpattern sketch 33

Hittade en skiss hos Cardpatterns som ser ut så här.Och så här blev min tolkning:

Jag är inte riktigt nöjd med resultatet. Men jag brukar ju inte följa skisser så ofta : )

Papper: graphic45 Botanicabella Collection.
Den vinröda rutan och den runda stämpeln är i grund o botten ett ofärgat papper där jag lagt på burgundy Versa color och sedan embossat några lager UTEE och därefter har jag stämplat med guld färg på detta för att få en fin effekt.

Tack för titten!

Bok till min son

Jag har gjort en bok till min son där jag skriver ned saker som kan vara kul för honom att veta när han blir stor. Det kan vara allt från önskelistor, händelser och knasiga saker han sagt.

Så här ser den ut och den matchar boken jag tidigare gjort för skolkorten.Hejdåhej!!!

Fjärilskort

Här kommer ett kort som är ganska likt föregående kort.

Jag har stansat ur en fjäril ur en gammal svensk engelsk ordbok. Samma bakgrundsstämpel som föregående inlägg och tack stämpel från Pappersarken.

Trevlig helg

Kram Malin Z

Kort till svärmor

Svärmor fyllde år i söndags och fick då detta kort.

Jag älskar den stora bakgrundsstämpeln från Hero Arts. Den runda grattis stämpeln kommer från Pappersarken. Texten på födelsedagen sitter på 3D kuddar och fjärilen har 3D lack på sig.

Kram

Malin

Fotobok

Fler och fler pratar om de roliga fotoböckerna som man kan beställa via internet hos tex Fuiji (Klicka på länken för att komma dit). Tänk dig vilket smidigt sätt att få sina bilder i en fin bok. Det låter även som om det är ganska enkelt så jag är sugen att prova med sommarens härliga bilder.En perfekt gåva till barnen där deras sommar dokumenteras. Tänk dig, de kommer bli helt saliga när de ser sig själva i en bok. För mina barn älskar böcker.

Inte handgjort kanske som jag annars brukar pyssla med men man får vara realistisk för jag kommer aldrig hinna scrappa alla fina bilder och barnen uppskattar så att sitta och bläddra i en bok framför att sitta vid datorn och se på digitalbilderna.

Nu återstår att hitta de perfekta bilderna till boken och självklart lägger jag ut lite bilder när jag fått boken i min hand.

Och här finns det blogg candy att hämta:Brukar inte haka på sånt här men någon gång måste man ha tur.

Kram Malin

Årsbok

Jag har gjort en liten laminerad 6 års bok till min son där jag använt October afternoons underbara tags. Tanken är att han ska få en liknande varje år och den ska sparas i hans minneslåda.Han har svarat på följande frågor:

Bäst film
Bästa bok
Bästa spel
Bästa leksaken
Bästa vän
Sport - Jag tränar
Gör mig Arg
Gör mig glad
Favortitmat
Kul
Mamma berättar en händelse från året
Once upon a time. På denna tag skrev jag följande historia som min son själv skrivit därav stavningen : )

Kalsangmannen

idag glömde han sina kalsanger och sina byxor och alla skratta. Nästa dag glömde han åxå sina byxr och kalsanger i kalsang manens rum fins det fult mäd kalsanger och han badar i kalsanger.

Ett kul minne.

Tack för titten!!!

SCRAPVERKSTAN

Min kreativa vrå här i cyperspace.

RSS 2.0