Hej hopp

Jag är inte så bra på att uppdatera här just nu. Men pyssellusten har kommit tillbaka så nu kanske det börjar hända grejjer. Vi håller forfarande på med köket och just nu funderar vi på tapet. Jag är inne på en grå, vit rutig Sandbergs tapet. Men det gäller ju att få med sin man på samma spår : )

Först ut är ett Criss Cross Card.Här kommer ett bröllopskort som jag gjorde till min mans lillebror som gifte sig på midsommardagen i Holland.Sist ut är ett beställningskort som jag gjorde i april till en bekant.Har lite mer att visa, men ibland så tar det väldigt lång tid tills fotot kommer in i datorn...

Det börjar närma sig och nu är det bara 10 veckor kvar tills bebben kommer. Ibland undrar man vart tiden tar vägen. Men vi mår i alla fall bra och magen växer : )

Nattinatti
//Malin

Heja Vendela i OS

Imorgon måste ni heja på Vendela Santén i OS. Hon seglar 470 i OS och hon är min mans lillasyster. Förra sommar OS tog hon och Tessan  Sveriges första  OS medalj så nu håller vi tummarna för tjejerna även i år : )


Vendela och Therese

Ni kan läsa mer på deras hemsida www.sail4beijing.se

Annars så har jag gjort min första arbetsvecka. Det har varit fullt upp eftersom jag varit själv på jobbet. Det är jättekul för man får göra mycket nya roliga grejjer och man får ta ansvar. Visst det har varit stressigt men det går an en period. Nästa vecka är jag också själv halva veckan, hoppas det blir lite lugnare. I alla fall privat för det var mycket på den fronten förra veckan, övernattningsgäster, min son fyllde 6 så det har varit kalas och samtidigt har han börjat fritids, förkylda barn (fortfarande) mm.

Sommaren har varit underbar vi har varit lediga i 6 veckor. Vi började med en tur till Holland på bröllop sedan var vi på västkusten ett par dagar. Det blev en tur till Stockholm, Borås djurpark och för tredje året i rad åkte vi till vårt semesterparadis Polen och Disimnow (felstavat...). Som är en pärla på kusten. En semester ort för polacker och tyskar med en härlig sandstrand och massor av aktiviteter för barnen. På en vecka såg vi endast en svensk familj och ändå är det så enkelt för svenskar att ta sig dit. Man åker Ystad - Swinoutchie  (felstavat fixar sedan)  och sedan är det 45 min i bil österut längs kusten.  Det är super biligt att leva där och på en vecka gjorde vi 4 i familjen av med 3400 SEK. Det inkluderar all mat och restaurang besök, aktiviteter för barn såsom tivoli, lekborgar, spel, leksaker  mm och vi snålade verkligen inte. Det kallar jag semester när man känner att det är billigt. Boendet blev dock dyrare än tidigare år. Vi betalade 514 kronor per natt. Men då bodde vi super bra med två rum och en härlig balkong.

Nej, nu börjar barnen bli otåliga...

Ha det bra
Kram Malin

SCRAPVERKSTAN

Min kreativa vrå här i cyperspace.

RSS 2.0