2008-01-31

YIPPIE! Jag ska till DISNEYWORLD I PARIS!

Varannat år åker halva företaget på utvecklar konferens och i år var det min tur. Känns som en vinstlott för jag har aldrig varit i Paris. Tidigare år har jag varit på konferens i Madrid och Athen och nu PARIS. När vi åker på dessa resor brukar jag och Tessan åka ner ett par dagar  tidigare på semester och vi kommer nog att finna en och annan pyssel och inredningsaffär  hi hi...men det är alldeles för långt kvar tills vi åker inte först den 6 juni.

Igår på VSSS-träffen fick jag ett tips  Peterlina har halva priset på sina stämplar så skynda och fynda. Jag beställde de underbara blommor 1 och blommor 2.

Hej då


2008-01-28

Igår fyllde min brors barn Filip 5 år. Han älskar Cars och då måste han ju få ett kort på Blixen.

image143

Jag hittade en bild på bilen på nätet som jag sedan skrev ut på cardstock. Busenkelt 10 minuterskort som jag kommer göra flera gånger. Barnen uppskattar dessa enkla kort med deras favoritfigur.

Visst är det härligt att vi går mot ljusare tider. Idag kom jag hem innan det var mörkt, FANTASTISKT!

Ha en go da

2008-01-27

Måste visa vad jag hittade hos iheart2stamp som finns här.

image141

image142

Någon mer än jag som blir sugen på att prova på detta?

2008-01-25

Just nu är jag inne i en ROSA hjärte period där jag använder vanlig OH-plast till höger på korten.

image140
Hänglar stämpel, hjärtebubblan är utskuren med Sillen, prickarna är stämplande med rosa brilliance stämpeldyna men små prickar som jag målat runt dem.

image138

Jag blir glad när jag kan göra saker med gamla grejer. Här har jag använt grått insektsnät som jag hittat hemma i källaren.  Smyckes hjärtat,  hjärtestämpeln som vi fick i julklapp från VSSS föreningen (nån som kommer ihåg sponsorföretaget var det stämpelhuset i västerås?) och ett runt gem som jag fick i julklappsswapen. Jag har gjort en söm med hjälp av nålstick. De blev inte så bra så ídag köpte jag en syl hos Annas scrapbooking för endast 39:-.

image139

Imorgon får vi besök av min mans syster och hennes man. Ännu en av de kända syskonen som varit med i  tv4 Gomorron (4 av 6 har varit med där)  hi, hi....jag brukar skojja med min man att hans enda chans att vara med där är att köpa en trisslott och skrapa i tv:n.  

Trevlig Helg

2008-01-24b

ÖGAT

- Mitt svåraste beställningkort hittills till en som jobbar på ögonklinken. Jag klurade länge å så här blev det:

image137

Ögat är utskuret med min kära Silhoutte. Vilken supermaskin... jag blir bara mer och mer kär i min sille!!!

Nu är det kvällen... och jag hoppas jag får SOVA, snälla. Nu är det inte sonen som spökar utan jag har från och till sömnproblem och nu är det värre än värst. Jag ligger i sängen och det känns som jag inte sover alls fast det måste man nog göra...säger i alla fall doktorn. Men men det ordnar sig alltid...

Till Er som sover gott ! SOV GOTT och LYLLOS ER!

ps. Kommer lite mer kort imöra när jag är hemma och är föräldraledig ds.

2008-01-24

Här har ni ett tips om ett alla hjärtansdag kort från Scrapbook Lounge. Jag tänkte försöka mig på ett fast med andra färger.

Ikväll eller imorgon kommer det lite nya kort att kika på.

Kram Malin som är hemma och Vabbar.

2008-01-22

Här händer det inte mycket.

Jag är så himla trött... i söndags beslutade sig Gustaf (2 år och 9mån) för att ge bort sina nappar till Grisbebisarna på Mariebergsskogen. Öh...va men visst får du det... jag var inte riktigt förberedd på detta. Gustaf var eld och lågor och samlade ihop alla nappar och pratade om detta hela vägen dit. Väl där så slänger han i dem i röret som om de vore leksaker. Jag och min man tittar på varandra och undrar om han verkligen förstår vad han gör.
Det börjar sedan i bilen på väg hem. VILL HA NAPP, Vill ha napp osv... Vi svarar lugnt och stilla  - Men du gav ju bort dem till grisbebisarna. Vill ha napp, vill ha napp. Vi förklarade igen att grisbebisarna fick nappen.  Sedan inte ett ord, allt gick hur bra som helst TILLS HAN VAKNAR PÅ NATTEN och är OTRÖSTLIG. Men konstigt nog ber han inte om nappen utan det är andra grejer han hakar upp sig på såsom vill ha vatten. Det hela höll i sig i mellan 10-40 minuter under 4-5 gånger under natten. Inte så kul men han viskar till slut men armen om mig.
 
- Min mamma. Grisbebisar har napp, grisarna sover, min mamma.

Då smälter man.

På dagarna har han aldrig bett om napp och i går natt vaknade han bara en gång så det är ett stort framsteg. Så jag håller tummarna på att allt går bra även i natt. Hm... nu i efterhand funderar man - var det så enkelt? 

Kram från tröttmalin

2008-01-14

Jag har fått You make my day Award av Veronika. Känns helt otroligt kul eftersom Veronika är en av dem som inspirerat mig i mitt kortmakeri. Hon är så duktig så passa på att kika in i hennes blogg.

Hoppsan nu fick jag även en av goa Susanne och en tillbaka från pyssliga Therese. TackiTack!

image408

Utmärkelsen lyder:

"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Jag ger nomineringen vidare till 10 härliga bloggare som jag besöker ofta. De är superduktiga i sitt skapande och ger otroligt med inspiration till mig.

 Mina nomineringar är:

Veronikap <-- får direkt en tillbaka
Badankor
Nina - Krumelurkonst
Karin
Agneta
LadyDi
Tesapysslar

WebmosterHelene
TesaScrap
Marja

Tack alla goa för all inpiration som ni ger mig.

Kram MalinZ

2008-01-14

Jag ska ut och resa !
Till Nordiska stämpel och scrapmässan i Göteborg. Det är Veronika som ordnar bussresan. Häng på du med. Jag har tidigare bara varit på en mässa i Leksand och två här i Karlstad så det ska bli jättespännande.

Jag pysslar men har inte laddat ur kameran så bilder kommer under veckan. Jag har precis gjort mitt första Alla hjärtansdag kort. Riktigt kul så här efter alla julkort. Sedan så har jag gjort ett beställningskort som det skulle vara ett öga på till en som jobbar på ögonkliniken. Det var inte lätt men det blev helt ok. Ni får snart se.

Vet inte riktigt hur jag hamnade på länken nedan men när man ser dessa härliga layouter så vill jag börja med DigiScrap : ) Dream in pictures.

Kram MalinZ

2008-01-09

Vill ha...

image136

Vinyl från QK så jag kan skriva ut texter t ex Carpe Diem och sätta på väggen i pysselhörnan eller på en dörr, vägg eller burk.

Snart börjar pysselträffarna igen, jag längtar tills på onsdag : )

2008-01-06

Jag har vuxit ur min gamla pysselplats och håller nu på att organisera om min nya. Det går sakta med säkert framåt. Jag kommer snart visa upp lite bilder men här jag den perfekta förvaringen på skrivbordet för alla pennor mm en snurrkarusell från Making Memories - VILL HA. Men nu ska vi bygga om köket så då får man ligga lite lågt  med inköpen. Men kanske ... 

image135

Visst är den fin : )

2008-01-05

Jag tror jag kommer närmare och närmare den stil jag eftersträvar. När ni ser mina 10 i topp kort nedan så är det inte många Magnolia och Hänglar kort utan helt enkelt enkla kort och inte för mycket dekorationer. Eftersom Sveriges websidor översvämmas av dessa stämplar så har jag mer och mer begett mig utanför nordens gränser när jag hämtar inspiration. Ett tips är StampingMathilda som jag besöker dagligen.

Här kommer mina senaste alster med samma bas på papper (ser olika ut i färgerna men en bild är tagen i dagsljus och den andra på kvällen) men med olika stämplar.

image133

Stickers Dream text från Panduro. Pins från Åhlens, 100 stycken i blandade färger för billig peng (tror det var under 40:).  Ugglan rut är för tillfället en favoritstämpel som kommer från Easer.

image134

Här är han, den goaste kids stämpeln - enligt mitt tycke. Jag köpte hela plattan och fick en massa kids för endast 149:-. På detta kort fick jag användning för mina julkalenders SWAP presenter. Både trädet och blomman kommer därifrån, tackitack. I blomman har jag satt en metallbit som är tänkt att användas när man pärlar. Den iden fick jag från min kära kusselin.

Och vet ni vad på måndag får jag min Groda (Cuttlebug) som jag beställt från USA tillsammans med TKW. YIPPIE... just nu befinner den sig i Kil men snart får jag känna på den.  Det blev för en gångs skull en bra affär och jag fick  endast betala 543 kronor för den plus två extra plattor så det blev under halva priset.

Nej, nu är jag lite trött. Igår var vi hos vänner på Älvkullen och vi kom inte hem först 02:30 så det är dax att krypa i säng redan klockan 22 en lördag kväll.

Kram

//MalinZ

2008-01-03

Jag hakar på trenden och här kommer mina 10 i topp utan inbördes ordning.

image122

image123

image124

image126

image127

image128

image129

image130

image131

image132

Fast nu när jag är klar så kom jag på att min "favvis" ligger i kameran och då blir det ju elva..... men, men vad gör det. Lägger ut den om ett par dagar det är ett kort med de nya kidsen och även ett med  min nya uggla stämpel från easer.

zzz - Sov Gott - zzz

2008-01-03

God fortsättning! Jag vill önska dig ett alldeles underbart 2008 med lycka, god hälsa och självklart ett bra och kreativt pysselår : ) 

Vi har varit långlediga och haft det lugnt och skönt. Till nyår blev det en sväng till våra vänner i Stockholm där det som vanligt var trevligt umgänge, god mat och DRYCK.

Här kommer ett kort som jag gjorde till Värdinnan, PARTYPINGLAN.

image121

Jag kände för att göra ett Wild and Crazy Card efter alla julkort. Stämpeln har jag köpt på Tradera för 36,50 inkl frakt. Jeanette och Bettina som sålde den skall tydligen öppna en webbutik i vår där de kommer sälja sina designade stämplar. Gillar verkligen denna party tant och jag har själv målat dit halsbandet och blommorna på klänningen.  Party texten kommer från Panduro en stor ask med  självhäftande Funky foam, 500 stycken bokstäver. Min son fick dem i julklapp - mamma var bara där och lånade några : )

* * * Ha det gott i snön * * *


SCRAPVERKSTAN

Min kreativa vrå här i cyperspace.

RSS 2.0