2008-03-11

Nyss hemkommen från en föreläsning med ståupparen Jan Bylund - Kul på jobbet. Underbart roligt och det är så gött å få skratte lite...  Annars händer inte så mycket på pysselfronten. Har lite att stå i hemma med pågående och kommande renoveringar. Imorgon ska vi till kökskillen och gå igenom den slutliga ritningen på vårt lantkök och vi har fortfarande inte bestämt oss för disko och bänkskiva. Men jag hoppas det löser sig när vi väl är där. Lite intressant dock är att det är längre leveranstid på själva köksritningen än leveransen på köket. Men det är det värt för det kommer bli så fint.

Petra efterlyste en beskrivning på mina bokmärken. Som tur är hittade jag en bild av ett halvfärdigt bokmärke på VSSS som jag gjort för jag har ju tyvärr inte lyckats dokumentera mina 5 bokmärken : (

image156

Själva bokmärkes idén kommer från Stamping Mathilda kolla in vilka underbara bokmärken hon gjort. Där finns även en beskrivning med mått. Jag mätte ut en rektangel på 5 x 15 cm som bas alltså något större än hennes beskrivning. 

I would also like to send my greatest regards to Gerdie - my new Scrapbook friend in The Nederlands!
Once again. Thank you for the stamps and the book. 

Hej svejs!

2008-03-01

Sitter o tittar på melodifestivalen för att se Jocke som är min mans systers man. Ni har kanske sett honom i reklamen för Melodifestivalen i Karlskrona. Han är officer och gick främst i ledet och sjöng så jag väntar med spänning på att förhoppningsvis få se honom igen... (Till er som var på vårt bröllop så är det vår Toastmaster som ni skall kika efter)

Här kommer ett litet dopkort som jag gjort på beställning.

image155

Ha en fortsatt GO helg!

SCRAPVERKSTAN

Min kreativa vrå här i cyperspace.

RSS 2.0