Bortglömda kort

Här kommer två gamla kort som jag glömt visa upp.Rosen sitter i en 3D lackad kapsyl.

Godis kort är alltid kul att ge bort till barn. Här drar man ut Smarties asken åt sidan.

Kram Malin

Fjärilar

Jag har lekt med föreningens nya fjärils punchar. Kul med lite mindre fjärilar Layoten är den samma som på mina gamla fjärilstavlor.

Kram Stämpeln tror jag kommer från Papperarken.

Nu ska vi snart på 10 månaders kontroll på BVC. Tösa börjar blir stor och vi ska vara hemma tillsammans året ut. Jag bara njuter... därefter tar min man över så får smulan börja på dagis nästa år i augusti.

Varma hälsningar
Malin Z

 

Massproduktion

Japp, då är äntligen årets 22 kalaskort gjorda och levererade. Super enkla kort i svenska flaggans färger!!!Så nu planeras och förbereds det så nu vet ni vad vi gör till helgen : )

Min son - 7 år

I går fyllde min äldsta son 7 år. Tänka sig att han blivit så stor så att han snart ska börja ettan. Shit, vad tiden går och jag som inte känner mig en dag äldre än när han pluppade ut  *hm...*. 

Sommaren har varit underbar och vi har haft sex veckor ledigt tillsammans. Barnen har varit lediga hela sommarlovet och de har lärt sig olika färdigheter. Minstingen har lärt sig krypa, mellankillen har lärt sig cykla och storkillen har lärt sig simma. Stora grejjer för alla tre och vilken frihetskänsla.

Här kommer några 7 års kort som jag gjort till W klasskompisar i VÅRAS. Jag vet inte vad som hänt men det är svårt att få ut det man skapar på bloggen. 

Tack för titten och ha en underbar dag.

Kram Malin Z

SCRAPVERKSTAN

Min kreativa vrå här i cyperspace.

RSS 2.0